zondag 13 januari 2013

Marc Jacobs Sunshine Editions

In februari brengt Marc Jacobs drie nieuwe geuren uit met een zomerse twist. Daisy, Daisy Eau so Fresh en OH! Lola worden alle drie omgetoverd tot zomerse geuren. De sprankelende, speelse, bloemige en fruitige geuren doen je denken aan een prachtige zongebruinde tint en een verfrissend glas zoete limonade. Kortom deze geuren laten je verlangen naar de zomer.






Daisy Sunshine

- Topnoten: mandarijn, guave & zwarte bes
- Hartnoten: lily of the valley, lychee & viooltjes
- Basisnoten: white woods & musk


Daisy Sunshine is een fris bloemig en fruitig parfum. Het parfum opent met de geur van mandarijnen wat overvloeit in het hart van viooltjes. In de basis vind je de heerlijke geuren van musk en hout. 



Daisy Eau so Fresh Sunshine

- Topnoten: aardbei, appel bloesem & grapefruit
- Hartnoten: jasmijnbloemblaadjes, roos & lelietjes van dalen 
- Basisnoten: viooltjes, wit eikenmos & amberhout


Daisy Eau so Fresh lijkt erg op de originele versie maar er zijn wat meer fruitige en bloemige noten toegevoegd zoals friszoete aardbei, appelbloesem en sappige grapefruit.



Oh! Lola Sunsheer

- Topnoten: wilde aardbei, framboos & peer
- Hartnoten: pioenroos, magnolia & cyclamen
- Basisnoten: vanille, sandelhout & tonka



OH! Lola is een licht parfum met noten van fruit en bloemen. Je vindt er bijvoorbeeld wilde aardbeien, vanille en tonkabonen in terug.







De zomer lijkt nog zo ver weg aangezien het nu weer zo koud aan het worden is maar met all die nieuwe lente/zomer producten die eraan komen kunnen we ons zelf alvast in zomerse sferen omhullen. Alle drie zijn het heerlijke zomerse geuren en de flacons zijn ook onwijs leuk en vrolijk. Welke zou jij kiezen als je er een mocht uitzoeken ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten