maandag 28 januari 2013

Favorieten producten van … G-Lontra

Ben jij benieuwt wat voor beauty producten anderen gebruiken ? Onlangs sprak ik de getalenteerde G-Lontra oftewel Jan van Otterdijk en vroeg hem wat zijn meest favoriete beauty producten waren en waarom hij die zo fijn vindt. Nieuwsgierig naar zijn antwoorden ? Lees dan mee.




Geboren in een zeer muzikale familie met een componist/producer als vader en een songwriter en muziek manager als moeder. G-Lontra (Jan van Otterdijk 05-06-1986) begon al met muziek maken toen hij 5 jaar was in de vorm van piano en viool lessen. Hij zong, rapte en acteerde in verschillende producties en was dicht betrokken bij de activiteiten van zijn ouders. Als tiener leerde hij zichzelf gitaar en drums spelen en begon zijn eigen producties te maken op de computer. Na de middelbare school ging hij werken bij Piapella Muziek als producer en manager bij verschillende artiesten. Maar liefst twee keer maakte hij het anthem voor een van de grootste dance festivals van de wereld "Extrema Outdoor". Met de track "Give" scoorde hij zijn eerste hit en ging de Nederlandse hitlijsten in. Gevolgd door nog veel meer top 10 hitsingles waaronder: Fill me Up & Sharing Secrets. Hij werkt met veel grote artiesten en producenten van over de hele wereld zoals: Lady Gaga, Kelly Rowland, Do, Boris, Rachel Kramer, Kempi en nog veel meer. Inmiddels doet G-lontra optredens over de hele wereld. G-Lontra is ook twee keer gekozen tot een van de meest begeerde vrijgezellen van Nederland door tijdschrift Jackie in 2010 en 2012.





Sisley Sisleÿa Contour Des Yeux Et Des Lèvres oogcrème  € 134,00

Deze anti-aging formule is speciaal ontwikkeld voor de meest tere delen van het gezicht en helpt het ontstaan van zichtbare lijntjes en rimpels tegen te gaan en zwellingen onder de ogen, donkere kringen en tekenen van vermoeidheid minder zichtbaar te maken. Waarom Jan deze crème zo fijn vind: Als je eenmaal Sisley gebruikt dan wil je gewoon niets anders meer.






Sisleÿum For Men Peaux Normales gezichtscrème € 179,00  

Een complete anti-aging- en aftershaveverzorging die speciaal is ontwikkeld voor de mannenhuid. De mannenhuid is dikker en vetter en veroudert later dan die van vrouwen maar de tekenen van veroudering zijn dan echter wel duidelijker aanwezig. De mannenhuid is onderhevig aan talloze stressfactoren (scheren, vervuiling, klimaatomstandigheden). Sisley heeft een formule ontwikkeld die speciaal is aangepast aan de mannenhuid: Sisleÿum is een complete huidverzorging, aftershave en anti-aging crème in één. Sisleÿum biedt een direct gevoel van comfort en frisheid en de huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd, gerevitaliseerd en verjongd. Ook voor deze crème geld voor jan: als je eenmaal Sisley gebruikt ga je niet meer terug naar een ander product.



Parucci tasty paste € 13,25

Parucci Tasty Paste is een universele pasta voor het haar die te gebruiken is op alle kapsels om stevigheid te creëren. Parucci Tasty Paste is gemakkelijk in het haar aan te brengen, maakt het haar stevig met een nonchalant effect, zonder het haar te verzwaren of vet te maken. Parucci Tasty Paste geeft tevens een mooie glans.




Parucci shampoo Famous € 14,95

Parucci Famous Shampoo geeft het haar souplesse, glans en is vochtregulerend. De shampoo voorkomt dat het haar zal gaan pluizen. Verbetert de doorkambaarheid en dus ook geschikt voor langer haar, voorkomt dat het haar afbreekt en voorkomt ook dat het haar statisch wordt. Kamille-extracten in deze shampoo zorgen ervoor dat de hoofdhuid verzorgt wordt en kalmeert. Deze shampoo is ideaal om iedere dag te gebruiken.



Spicebomb Viktor & Rolf v.a. € 58,00 / 55 ml

Jan heeft twee favorieten geuren en Spicebomb is zijn favoriete wintergeur. De mix van vurige kruiden van chilipeper en saffraan in deze geur wordt omhuld door de op en top mannelijke noten van leer en tabak en wordt afgerond met de brute kracht van vetiver. Het hart van de geur bevat de explosieve, frisse noten van bergamot en grapefruit, terwijl elemi en roze peper een ijsachtige touch geven. Spicebomb is een uitbarsting van kruiden die getemd wordt door een ontwikkelende frisheid, een gecontroleerde golf van kracht.



Blue de Chanel v.a. € 61,01 / 50ml

Bleu de Chanel is de favoriete zomer geur van G-lontra. Blue de Chanel is een hulde aan de man en aan zijn vrijheid. In de opening van de geur vind je een frisse explosie van citrusakkoorden, vetiver en rode bes. In het hart een golf van energie die de zintuigen prikkelt met grapefruit, droge cedernoten en cistusroos. Het slot van de geur is mannelijk met een mysterieuze charme die bestaat uit wierook, gember en sandelhout.


Vind je het leuk om dit soort artikels te lezen ? Laat het me weten in een reactie hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten