woensdag 27 februari 2013

OPI Matte Top Coat

Dé trend voor 2013 is nail art en het spelen met texturen! Voorwaarde is dat het eenvoudig zelf aan te brengen is en een verbluffend resultaat biedt. Zo introduceerde OPI begin van dit jaar de Liquid Sand™ nagellakken, waarmee je een aparte korrelstructuur op je nagels krijgt. De textuurtrend zet zich voort met de lancering van OPI Matte Top Coat én GelColor by OPI Matte Top Coat! OPI onthult een compleet nieuwe look: een mysterieuze matte finish die niet alleen gewaagd maar ook trend-setting is. Met deze top coat zullen alle ogen op jouw nagels gericht zijn!





Een matte finish heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht; je móet er gewoon naar kijken en kunt er bijna niet van afblijven. OPI heeft maar liefst 250 kleuren nagellak in haar assortiment, die je nu dus naar hartenlust kunt uitbreiden naar 250 tinten mat. OPI adviseert om te spelen met de OPI Matte Top Coat: “Ga bijvoorbeeld voor een matte nagel met daarop glanzende figuurtjes of patroontjes. Laat de vrije rand bij een matte nagel glanzend of ga juist voor een glanzende nagel met een mat randje. Zie het als het mixen van verschillende materialen van dezelfde kleur in je outfit.” 


Natuurlijk waren er al lang matte topcoats van ander merken maar OPI is toch wel een heel erg mooi merk met een erg goede kwaliteit. De matte top coat van OPI heeft een mooie, egale dekking is bovendien ook sneldrogend. OPI Matte Top Coat kost € 14,25 en is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en nagelsalons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten