zaterdag 23 februari 2013

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

Clinique’s best verkochte lipproduct Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is nu nog net iets... INTENSER. Voor alle Chubby Stick fans over de hele wereld introduceert Clinique een nieuwe formule met diepere kleurdekking en intenser kleur effect: de Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm. Ik heb ze al uit mogen proberen en ik vind ze echt geweldig, heerlijk zacht maar wat een pigmentatie!



Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm is de perfecte combinatie van een vocht inbrengende lippenbalsem en een dekkende lipstick. Een uitgebreide pigmentenmix creëert een
intens kleur effect terwijl rijke botervarianten, oliën en antioxidanten de lippen beschermen en verwennen met onmiddellijke en langdurige hydratatie. Bij langdurig gebruik verbetert de hydratatie aanmerkelijk en verminderen liplijntjes en gebarsten lippen zonder af te doen aan de kleurintensiteit. De fraai gevormde Chubby Stick Intense bevat sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie voor zachte, soepele en mooie verzorgde lippen. De nieuwste aanwinsten van de Chubby Stick familie zijn verkrijgbaar in 8 tinten: Curviest Caramel, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Plushest Punch, Roomiest Rose en Grandest Grape. De volgende twee tinten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de webshop van Clinique: Chunkiest Chili en Broadest Berry.



Echt mooie lipproducten zijn dit, prachtige kleuren en heerlijke zachte lippen met maar een product. Het enigste nadeel is dat ze zo zacht zijn dat ze wat sneller uit lopen. Vooral bij een wat rijpere huid kan dit lastig zijn maar als je een lippenpotlood onder de chubby sticks gebruikt heb je daar ook geen last meer van. De Chubby sticks INTENSE kosten € 18,80 en zijn vanaf deze en volgende week verkrijgbaar bij alle clinique verkooppunten. Hebben jullie de Chubby stick al eens uitgeprobeerd ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten