dinsdag 5 februari 2013

OPI LOVES VALENTINES DAY!

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Op een dag als deze wil je er natuurlijk perfect uitzien. Om het totaalplaatje compleet te maken heeft OPI haar mooiste Valentijnslakken voor je op een rijtje gezet. De kleuren variëren van lichtroze tot donkerrood. Lak je nagels lichtroze voor een romantische date of donkerrood voor een hartstochtelijk avondje uit.






Kiss Me On My Tulips Go pink en verleid je geheime liefde met deze kleur!
Malaga Wine Dieprode kleur die goed matcht bij een glaasje rode wijn
Romeo & Joliet Ware liefde gegarandeerd met deze bruinrode lak
An Affair in Red Square Voel je op en top sexy, mèt lichte shimmer
Hopelessly in Love Opvallende outfit? Deze lak zorgt voor een subtiele look!
Pink-ing of You Een heerlijke flamingo roze kleur
Kiss on the Chic Ga voor chique met zalmroze!
Got a Date To-Knight! Met deze lichtroze kleur ben jij klaar voor een romantische date




Tip! van OPI - Voor een extra glamorous effect kun je de sprankelende glitterlak Pink Yet Lavender uit de Mariah Carey Collection aanbrengen over één van OPI’s Valentijnskleuren. Deze lak zal zorgen voor een extra sparkle tussen jou en je lover en je nagels zullen schitteren als nooit tevoren! Om nog langer te genieten van je gekozen OPI nagellak adviseren we altijd te beginnen met de OPI Base Coat. Vervolgens lak je twee laagjes met de gewenste kleur waarna je eindigt met OPI Top Coat voor een optimaal resultaat.





OPI producten zijn verkrijgbaar bij verschillende beautycentra, drogisten en parfumerieën.  Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkooppunten kun je kijken op www.opi.nl. Een nagellakje van 15 ml kost € 14,25. Ga jij voor de lichte romantische kleurten of toch liever voor de donkerdere hartstochtelijke kleuren ?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten