woensdag 6 februari 2013

Lancôme verniewd oogschaduw paletten

Lancôme brengt 12 geheel nieuwe oogschaduw paletten uit in 3 thema's. De oogschaduw paletten bevatten 5 kleuren, 4 penselen en kunnen zowel droog als nat gebruikt worden voor een intensere kleur. In elk palette vind je ook een donkere kleur die je kunt gebruiken als eyeliner. Alleen nog een mascara erbij en je hebt alles bij de hand voor een complete ooglook inclusief alle make-up tools.




Er zijn dus drie thema's: Doll eyes, Star eyes en Drama eyes. Met Doll eyes creëer je groter lijkende poppen ogen en deze oogschaduws kun je het beste combineren met de Hypnôse Doll eyes mascara. Star eyes paletten zorgen voor een geraffineerde look en is te combineren met de Hypnôse Star mascara. Wil je een dramatische oogopslag dan kies je voor de Drama eyes paletten waarbij de Hypnôse drama mascara het beste past.

Doll eyes paletten



 Star eyes paletten



 Drama eyes paletten



De Hypnôse Palettes bestaan zoals je ziet uit vier kleuren en een eyeliner. De zogenaamde Wet-technologie zorgt ervoor dat de kleuren geconcentreerd zijn en de parelmoerdeeltjes in tact blijven. Daarnaast zijn de kleuren zowel droog als nat de gebruiken wat ervoor zorgt dat talloze kleurcombinaties met één palet mogelijk zijn. De penselen die je bij het palette krijg zijn extra lang waardoor ze makkelijker vast te houden zijn.


Penselen die je bij het palette krijgt

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe oogschaduw paletten en de penselen die je er bij krijgt zijn een groot pluspunt. De paletten kosten € 56,49 en daar heb je in principe 10 kleuren voor omdat de kleur verandert als je deze vochtig maakt. Vanaf maart 2013 liggen deze nieuwe producten in de winkel. Welk thema spreekt jou het meeste aan ? drama eyes, star eyes of doll eyes ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten