vrijdag 14 juni 2013

Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

De Clinique Chubby Stick heeft al heel wat trouwe fans sinds de lancering van de hydraterende licht getinte lippenbalsem in maart 2011. Daarom introduceert Clinique nu de nieuwste Chubby Stick kleurensensatie: Chubby Stick Shadow Tint for Eyes. Deze crème oogschaduwsticks laten een aangename, subtiele kleur achter die in laagjes kan worden aangebracht, blijven heel lang zitten en zijn gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het bonte palet aan speelse tinten zijn de kleurvariaties eindeloos. 




De zijdezachte formule van de Chubby Stick Shadow Tint for Eyes wordt gelijkmatig aangebracht op de oogleden. De crèmige substantie houdt de hele dag, laat geen poederrestjes achter op de wangen en hoopt zich niet op in de plooi van het ooglid. De lichtgewicht formule met verzachtende vitamine E glijdt zacht en moeiteloos over de huid en laat een subtiele, langhoudende tint achter op de oogleden.

De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes is oftalmologisch getest en geschikt voor dragers van contactlenzen en voor gevoelige ogen. Deze nieuwe Chubby Stick Shadow Tint for Eyes kosten € 18,80 per stuk en zijn verkrijgbaar in 8 tinten bij alle Clinique verkooppunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten