donderdag 20 juni 2013

Dior Addict Eau Délice

Dior breid deze zomer hun geuren garderobe van de Addict lijn uit met de heerlijk fruitige Addict Eau Délice. Een zomerse compositie van cranberry, ylang ylang, jasmijn en witte musk.  De flacon is koraalrood gekleurd en roept direct zomerse gedachten op. Was je nog op zoek naar een geschikte zomer geur? dan is deze nieuwe geur van Dior misschien wat je zoekt.





Onze eigen Nederlandse Daphne Groeneveld blijft het gezicht van de Dior Addict geuren en dus ook bij deze nieuwe interpretatie van Dior Addict. De flacon ziet er prachtig uit zoals we gewend zijn van Dior. Hij is niet veel anders dan zijn voorgangers maar de koraalrode kleur matcht perfect bij het gevoel dat de geur oproept; zomer! Bovenaan de flacon bevind zich de Dior knoop die je eerst een slag moet draaien voordat je kunt sprayen. Handig!, want ik heb zelf wel eens gehad dat een flacon in mijn tas gesprayd heeft doordat ik ergens tegen aan leunde.



De cranberry's in de top van Eau Délice zorgen voor een pittige en zoete opening terwijl de ylang ylang van de Comoren zorgt voor een fris en floraal hart. De witte musk creëert een zinnenprikkelende sensualiteit die tegelijkertijd een onweerstaanbare zachtheid oproept.


Als je naar de ingrediënten kijkt denk je niet meteen aan een zomerse frisse-fruitige geur omdat ylang ylang redelijk overheersend kan zijn maar Dior heeft er juist voor gezorgd dat de ingrediënten subtiel blijven en door de compositie is het dus een heerlijk frisse zomer geur, subtiel en verfrissend.


Dior Addict Eau Délice was tot 12 juni exclusief verkrijgbaar bij Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam maar is ondertussen ook bij de andere Dior verkooppunten te vinden.  Deze Eau de Toilette is verkrijgbaar in 20 ml(€ 49,50), 50 ml(€ 72,50) en 100 ml(€ 103,-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten