woensdag 12 juni 2013

Chanel UV Essential

Chanel vernieuwd hun UV Essential met drie nieuwe producten. De originele UV Essential bevatte SPF 50 maar nu kun je voortaan kiezen tussen SPF 20, 30 of 50. Tegenwoordig heb je je te maken met heel veel schadelijke invloeden op de huid door de zon en bijvoorbeeld uitlaat gassen. Deze invloeden van buitenaf zorgen er onder andere voor dat de huid sneller veroudert maar daar kun je met deze producten een stokje voor steken.



Doordat je nu je bescherming factor kunt kiezen biedt UV Essential de ultieme bescherming van de huid, afgestemd op je eigen behoeften. Uitfilteren van UV-stralen, vrije radicalen en vervuiling, de lichte hydraterende formule beschermt de huid hierdoor tegen tegen huidveroudering en hyperpigmentatie. Drie niveaus van SPF leveren aangepaste bescherming tegen de zon voor je teint, omgeving en levensstijl. Dit product kun je het hele jaar door gebruiken en moet je niet zien als een zonnebrand crème maar een vloeibaar schild dat je aanbrengt om de huid optimaal te beschermen.


UV ESSENTIEL wordt als laatste stap na het dagelijkse schoonheidsritueel aangebracht, vóór de make-up. Goed schudden voor elk gebruik. 's morgens aanbrengen op het hele gezicht, de hals en het decolleté. Toefjes aanbrengen op de 5 gezichtszones (het voorhoofd, de neus, de beide wangen en de kin) en die egaal over het gelaat uitwerken. Voor een optimale bescherming alvast aanbrengen vóór blootstelling aan de zon, en dit gedurende de dag regelmatig herhalen.

Chanel UV Essentiel is dus verkrijgbaar in SPF 20, SPF 30 en SPF 50 en bevat 30 ml. Alle drie de producten kosten 50 euro en kun je vinden bij de bekende verkooppunten van Chanel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten