donderdag 23 mei 2013

Rimmel London Stay Glossy 3D

Stay Glossy 3D is de nieuwe lipgloss van de experts van Rimmel London. Deze nieuwe lipgloss verrijkt je dagelijkse look met meer diepte, prachtige, speciale kleuren en leuke effecten. Deze  lipglosstechnologie maakt van je lippen echte blikvangers. Plotseling zijn je lippen opvallender dan ooit en komen ze tot leven. Net als in een 3D-film.




Deze kleuren lipgloss zien er vanuit elke hoek anders uit en zorgen voor een oogverblindend en betoverend effect. De subtiele sprankeling verandert in elk licht en transformeert en glinstert bij elke beweging. Dankzij dit 3D-effect zien je lippen er voller en sexyer uit dan ooit! Maar wat de Stay Glossy 3D-lipgloss nu echt zo speciaal maakt, is het fantastische kleurcontrast en de prachtige sprankeling. Bij iedere beweging die je maakt, vangen de kleuren en de sterk reflecterende parels het licht. Het resultaat is verbazingwekkend, zó leuk en steeds weer anders.
De lipgloss zit boordevol pigment en creëert een betoverende look in drie levendige kleuren, van klassiek tot hip en trendy:
Big Screen Kiss is een lieve zachtroze kleur met een prachtige blauwe glinstering
Red Carpet Glam is een chique rozerode kleur met verrassende blauwe glitters
Love at the Movies is een glanzende cacaokleur, met een sprankelende roze glinstering.

De lipgloss voelt ook nog eens heerlijk aan op je lippen. En dat maakt het plaatje helemaal compleet. Stay Glossy 3D voelt comfortabel en luxueus aan, hult je lippen in een prachtige kleur en hydrateert ze tegelijkertijd! De lipgloss blijft tot wel 6 uur lang perfect zitten.

Stay Glossy 3D zit in een opvallende verpakking met een elegante uitstraling. Het kenmerkende Rimmel London-logo en -kroontje maken de aantrekkelijke verpakking helemaal af. De lipglossen kosten €9,99 en zijn vanaf juni verkrijgbaar bij bekende drogisterijen bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten