woensdag 8 mei 2013

Collection Révélation de Chanel + swatches

Collection Révélation de Chanel is een kleine nieuwe collectie van Chanel die deel uit gaat maken van het vaste assortiment. In de collectie vind je een prachtige nieuwe nagellak genaamd Taboo en zes nieuwe kleuren Levres Scintillantes. Of je nu van nude houd of liever wilt knallen, met deze collectie kun je beide kanten op. Kijk mee naar deze nieuwe producten.



Le Rouge Vernis Taboo 583  23,00

Als je het lakje in de flacon bekijkt dan doet het mij denken aan een sterren hemel. Een prachtige paars tint met fijne shimmer maar ook rood pigmenten komen terug in het lakje als je deze in het licht beweegt.



Chanel Le Rouge Levres Scintillantes  € 26,50

v.b.n.b. 171 Ocean Shimmer, 87 Seashell (Limited Edition), 172 Rose Sauvage, 174 Daydream, 175 Savage Grace & 176 Crushed Cherry
Van links boven naar rechts onder zie je de swatches in de zelfde volgorde als op de bovenstaande foto van licht naar donker.




Officieel ligt deze collectie vanaf 10 mei in de winkels maar ik heb gezien dat ze al verkrijgbaar zijn in verschillende parfumerien. Alle producten blijven in het vaste assortiment behalve Chanel Le Rouge Levres Scintillantes 87 seashell. Welke lipgloss uit deze collectie is jou favoriet en wat vind je van Taboo ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten