donderdag 23 mei 2013

Urban Homme by David Beckham

Gewaagd. Modern. Mannelijk. David Beckham is een uitzonderlijk stijlvolle man. Nu is er een nieuwe 'limited edition'-geur, voor mannen, die geïnspireerd is op de coole, stadse look van Mr. Beckham: Urban Homme by David Beckham. De elegantie van deze geur is de perfecte weerspiegeling van moderne mannelijkheid. Ik heb het artikel aangevuld met wat leuke plaatjes van Beckham want daar kunnen we natuurlijk geen genoeg van krijgen ;-)



David Beckham, die boven aan de lijst van best geklede mannen ter wereld staat, weet hoe stijlvol en nonchalance perfect gecombineerd kunnen worden. Met zijn voorliefde voor scherp gesneden maatpakken, vaak gedragen met een rood accent en de perfecte zonnebril, is David de ultieme stadse gentleman. David heeft zijn ongedwongen look niet alleen te danken aan zijn aangeboren gevoel voor stijl, maar ook aan zijn zelfvertrouwen; door trends te zetten in plaats van te volgen is hij uitgegroeid tot een internationaal mode-icoon. Urban Homme is de essentie van Davids persoonlijke stijl en attitude.




David over zijn nieuwe geur: “In de loop der jaren heb ik mijn eigen unieke stijl ontwikkeld en deze stijl vormde de inspiratie voor Urban Homme. Het is een edgy, mannelijke geur met opvallende suède tonen die perfect aansluiten bij de casual elegante look waar ik naar streef. Ik hoop dat Urban Homme mannen overal ter wereld de moed zal geven om zich met zelfvertrouwen en flair te kleden.”

De geur opent met een mix van sprankelende mandarijn, knapperige groene appel en tijm voor een opwekkende ervaring. Deze geursensatie vloeit snel over in een verrassende combinatie van aromatische lavendel, viooltjesblad en een vleugje fruitige ananas voor een rijke sensualiteit. Het geheel wordt geaccentueerd door aangename, mannelijke basisnoten: een warme, krachtige combinatie van levendige amber, suède en cederhout. De overall ervaring is fris, elegant en verleidelijk, net als David.

Net als Homme by David Beckham komt Urban Homme in een stijlvolle verpakking en flacon. Voor deze 'limited edition'-verpakking is voor de kleurcombinatie van staalgrijs en matrood gekozen. De flacon van Urban Homme straalt al evenveel kracht uit; de strakke elegantie van de slanke, rechthoekige glazen flacon met ronde zilveren dop verwijst naar Davids sensationele stijl. 
Topnoten:        Knapperige groene appel, mandarijn, tijm
Hartnoten:        Lavendel, viooltjesblad, ananas
Basisnoten:      Levendige amber, suède, cederhout

Deze limited edition is verkrijgbaar vanaf juni 2013 exclusief bij DA. De flacon word uitgebracht in een 30 ml (€21,35) en 50 ml (€31,52) Wat vinden jullie van de voorgangers van deze geur die de Beckhams hebben uitgebracht in samenwerking met Coty ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten