zaterdag 28 maart 2015

MFM: How to wear - Sleeveless Blazer

How to wear - Sleeveless Blazer

Regelmatig hoor ik.. Heel leuk, die sleeveless blazer maar hoe draag je zo'n blazer eigenlijk?  Wij zijn van mening dat iedereen een mouwloze blazer in haar kast moet hebben. Let op, het wordt je nieuwe beste vriend daar zijn wij zeker van.


 
How to wear - Met de mouwloze blazer kun je JUIST alle kanten op. Speel met verschillende outfits, mix & match erop los en je zult zien dat er ontelbare manieren zijn om deze musthave te stylen.Wat we veel zien deze zomer is de blousejurk, super gaaf onder de blazer. Een bodycon jurk doet het ook heel goed met de blazer, ideaal om de lovehandles mee te verbloemen ;-) 


Klik hier en shop de Sleeveless Blazer.


Met tops kun je ook alle kanten op, blousjes / tanktops / t-shirt, it's all possible. Op onze webshop te zien met een leren top, waardoor je je hele outfit meteen een stoere look geeft. Voor de zomer heel gaaf met een witte tanktop en een denim short. Gegarandeerd succes! Helaas is het weer in Nederland niet altijd even zonnig. Voor de koudere dagen draag je 'm in combinatie met een biker jacket. Heerlijk luchtig zo'n mouwloze blazer, multi-inzetbaar dat is de blazer zeker! Wie mist die mouwen nog ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten