dinsdag 31 maart 2015

Haartrend lente/zomer 2015: Wavy Hair

De haar trend van de zomer is toch wel Wavy Hair en het effect van golvend haar kun je makkelijk bereiken zonder hitte en zonder al te veel moeite. Wavy hair is gespot op de catwalk shows bij Emilio Pucci & Stella Jean. De trend is geïnspireerd op de jaren 70. Wil je weten hoe je gemakkelijk wavy hair zelf thuis kunt maken ? lees dan verder.

 

 

Je kunt met heel veel moeite ieder plukje haar gaan krullen met een krultang of stijltang voor wavy hair maar er is een veel makkelijk truc waardoor je een nog mooier natuurlijk effect krijgt. Deze truc werd vroeger al gebruikt en is ook veel beter voor het haar. Je maakt 4 of meer vlechten in gelijk verdeelde stukken haar. Hoe meer vlechten hoe meer wave er in je haar zal komen. Voor een zo natuurlijk mogelijk effect zou ik het haar niet vochtig maken maar wil je de wave net wat duidelijker er in hebben dan raad ik je aan om het haar wel vochtig te maken. 

 

Heb je snel last van pluizig haar dan kun je het haar voor dat je gaat vlechten met een verzorgende crème behandelen of een leave in conditioner. Slaap er een nachtje op en de volgende ochtend heb je prachtig wavy hair. Hoe makkelijk wil je het hebben ? en als je dan nog wat meer glans wil of geen voorbehandeling hebt gebruikt dan kun je altijd nog een beetje haar serum of olie gebruiken.


 

Nu kun je zelf thuis in een handomdraai ook wavy hair creëren zonder veel moeite te doen. Een ideale look voor de lente/zomer en je volgt meteen de nieuwste haar trend. Het is ook leuk om dit met een zij scheiding te doen of net zoals ik bij mijn zusje op de foto heb gedaan een stuk haar vastmaken. Wat vinden jullie van deze look ? en ga je het zelf ook eens proberen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten